Неділя, 05.05.2024, 04:48
Вітаю Вас Гість

TV & SAT для ВАС

Меню сайту
Наше опитування
Якщо надаватимуться канали в HD – якості, Ви готові понести витрати на придбання HD – тюнера?
Всього відповідей: 75
Головна » Архів матеріалів
Ответ гендиректора компании «Зеонбуд» на статью Марьяны Закусило «Коштовна цифра "Зеонбуду"»
Прежде чем прокомментировать ряд утверждений экспертов, которые прозвучали в статье, я хотел бы обратить внимание читателей «Телекритики» на следующие факты.
Национальная цифровая сеть в составе четырех мультиплексов МХ-1, 2, 3, 5 построена в полном объеме, в строгом соответствии с лицензионными условиями Национального совета и введена в эксплуатацию. Менее чем за 1 год построена одна из крупнейших в Европе сеть эфирного цифрового вещания, «Зеонбуд» получил лицензии Национального совета 10 декабря 2010 года.
Если мы посмотрим прессу год-полгода назад, увидим, что не было в стране ни одного эксперта, который бы верил, что это возможно. А некоторые из уважаемых экспертов, которые в очередной раз дали катастрофический прогноз для национальной цифровой сети в статье «Телекритики», писали в то время, мол, «это очередной мыльный пузырь от Национального совета». Счит ... Читати далі »
Переглядів: 821 | Додав: pasha-tv | Дата: 04.01.2012 | Коментарі (0)

Старая модель продаж больших пакетов каналов на любой вкус отходит прошлое, так как дистрибуторы контента устанавливают слишком большую цену за трансляцию своих эксклюзивных продуктов.

Со следующего года в пакетах многих сетей кабельного телевидения не окажется дорогих спортивных, развлекательных, эротических и других телеканалов, таких как Eurosport, Discovery, Animal Planet, " Футбол" и пр. Их место займут бесплатные национальные каналы, а также каналы и стран СНГ.

ТВ -пакет формируется из двух основных типов каналов: тех, за показ которых оператор платит владельцу авторских прав на этот продукт, и тех, которые зарабатывают исключительно на рекламе и не требуют отчислений у кабельщиков. Существует еще и третья группа каналов – нишевые, региональные и непопулярные. Таким приходится наоборот доплачивать кабельной сети, чтобы туда попасть. Естественно, фишкой любого кабельщика до последнего времени являлись каналы из первой группы д ... Читати далі »
Переглядів: 747 | Додав: pasha-tv | Дата: 30.11.2011 | Коментарі (0)

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 7 вересня прийняла рішення про видачу ліцензії на супутникове мовлення ТОВ «Мед ТВ» з міста Київ, яке планує мовити під логотипом Med TV.
 
Телекомпанія хоче створювати в Україні «перший медичний канал». Генеральним директором є Віктор Жолинський, директор телекомунікаційної компанії ТОВ «Телесистеми України», генеральним продюсером - Андрій Чернюк, колишній віце-президент Національної телекомпанії України (за президента НТКУ Василя Ілащука). До редакційної ради каналу увійшли Віктор Жолинський і Віктор Базан.
 
Засновниками компанії виступили ТОВ «Систем телеком» з міста Київ (частка 98%) та фізична особа з часткою 2% (за інформацією «Телекритики», це особисто Віктор Жолинський).
 
Med TV планує мовити із супутника Astra 4A.
 
За словами Андрія Чернюка, своїми конкурентами Med TV бачить російський нішевий канал «Здо ... Читати далі »
Переглядів: 942 | Додав: pasha-tv | Дата: 08.09.2011 | Коментарі (0)

Телеканал Euronews 24 августа начал вещание на украинском языке. Начало вещания телеканала приурочено к двадцатилетнему юбилею независимости Украины

Соглашение о создании Euronews на украинском языке было подписано в октябре 2010 года в Париже, сообщает РБК-Украина. Договор подписали генеральный директор Первого национального канала Украины и генеральный директор Euronews Майкл Питерс.

Телеканал будет осуществлять круглосуточное вещание. По соглашению, заключенному в октябре, редакция телеканала находится в штаб-квартире во Франции. Руководителем координационного совета стал заместитель генерального директора Первого национального канала Украины Валид Арфуш.

Президент Украины Виктор Янукович поздравил редакцию и зрителей с открытием телеканала. Янукович подчеркнул, что открытие Euronews на украинском языке в день независимости страны неслучайно и назвал свободу слова одним из главных достижений страны.

Украинский язык стал одиннадцатым языком вещания телекан ... Читати далі »
Переглядів: 830 | Додав: pasha-tv | Дата: 29.08.2011 | Коментарі (0)

На сьогоднішньому засіданні (18.08.2011) члени Національної ради визначили переможців на мовлення в цифрових багатоканальних мережах із загальнонаціональним покриттям.

Ними стали:

 1. „Міжнародна комерційна телерадіокомпанія” (ICTV), м. Київ
2. ТОВ „Новий канал”, м. Київ
3. ТОВ „Телеодин”, м. Київ
4. Телерадіокомпанія „Студія „1+1” у формі ТОВ”, м. Київ
5. ПрАТ „Телекомпанія „ТЕТ”, м. Київ
6. ТОВ „Телерадіокомпанія „КІНО ТВ”, м. Київ
7. ПрАТ „Міжнародний Медіа Центр-СТБ”, м. Київ
8. ТОВ „Телеканал „К2”, м. Київ
9. АТЗТ „Українська незалежна ТВ-корпорація”, м. Київ
10. Підприємство з іноземними інвестиціями у формі ТОВ „Телерадіокомпанія „НБМ”, м. Київ
11. ТОВ „Телерадіокомпанія „Україна”, м. Донецьк (логотип „Україна”)
12. ТОВ „Телерадіокомпанія „Україна”, м. Донецьк (логотип „Кіноточка”)
13. ТОВ „Телерадіокомпанія „Україна”, м. Донецьк (логотип „НЛО-ТБ”)
14. Національна телекомпанія України, м. Київ
15. ТОВ „ТОТВЕЛЬД”, м. Ки ... Читати далі »
Переглядів: 913 | Додав: pasha-tv | Дата: 22.08.2011 | Коментарі (0)

Як роздавали місця в ефірній цифрі: аргументація членів Нацради, які суперечили самі собі й одне одному

15-18 серпня в українському телепросторі відбулася, без перебільшення, епохальна подія, яка незабаром розділить історію комерційних каналів на «до» і «після» і перекроїть ринок.

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення розподілила місця в ефірних цифрових мультиплексах. Коли вимкнуть аналогове мовлення (за умовами Женевської угоди, це має статися до 2015 року), українці, в яких немає супутникової антени чи кабелю, побачать у своїх телевізорах саме ці, обрані Нацрадою, канали.

Результати конкурсу дуже неоднозначні. Як щодо регіональних передавачів, так і щодо загальнонаціональних мереж. Група «Інтер» отримала найбільше - 8 місць із 28. Канал UBR чоловіка члена Нацради Оксани Головатенко (яку вважають людиною Хорошковського, бо прийшла вона до Нацради саме з групи «Інтер») переміг в 11 обласних центрах, у тому числі в Києві. Зате міському «Сіті» місця ... Читати далі »
Переглядів: 1076 | Додав: pasha-tv | Дата: 22.08.2011 | Коментарі (0)

Конкурс на цифру, презентація проектів: в український ефір іде ОРТ, Новий і ICTV хочуть в HD, групи Ахметова і Хорошковського змагаються ідентичними ідеями. Та чи змагаються?...

15 серпня фінальний етап конкурсу на вільні місця в цифрових мультиплексах (багатоканальні мережі МХ-1, МХ-2, МХ-3, МХ-5) в Національній раді з питань телебачення та радіомовлення розпочався з презентації всіх претендентів на місця із загальнонаціональним покриттям. А саме голосування щодо переможців члени Нацради вирішили перенести на четвер, 18 серпня - після розгляду заяв регіональних мовників.

Близько шістдесяти претендентів на 28 місць у залі засідання просто фізично не вміщались. Спершу  їх спробували запросити до зали і навіть заповнили все вільне місце додатковими стільцями. Однак скоро члени Нацради залишили цю безнадійну спробу і вирішили  запрошувати до зали щоразу по 10 представників компаній.

Трошки сонні, нудьгуючі, інколи усміхнені телеменеджери розказували про сво ... Читати далі »
Переглядів: 1006 | Додав: pasha-tv | Дата: 17.08.2011 | Коментарі (0)

Новий тюнер з системою кодування CRYPTON - SkyGate HD Plus .Софт версія - allinone_SatUA_Skygate_HD_Plus_Crypton_VVGY020.79
Переглядів: 1001 | Додав: pasha-tv | Дата: 06.04.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 14 15 »
Форма входу
Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0