Четвер, 02.05.2024, 13:46
Вітаю Вас Гість

TV & SAT для ВАС

Меню сайту
Наше опитування
Чи влаштовує вас якість MediaMAX?
Всього відповідей: 111
Головна » Архів матеріалів

Один з двох супутникових каналів, ліцензію на які компанія Film.ua отримала у квітні, спеціалізуватиметься на трансляції серіалів і фільмів у жанрі бойовик, детектив і екшн, а другий - драм та мелодрам. Про це повідомляється на сайті кінокомпанії.
 
Нагадаємо, 29 квітня Національна ради з питань телебачення і радіомовлення надала українській компанії  «Справжні канали», засновниками і власниками якої є вітчизняний фільм-продакшн ТОВ «Фільм Ю Ей» (Film.ua) дві ліцензії на супутникове мовлення власних каналів FilmUAction та FilmUAmour терміном на 10 років. Компанія повідомила, що розглядає модель платного телебачення і розраховує вийти на самоокупність через два роки.
 
Формат телеканалів FilmUAction та FilmUAmour визначено як розважальний із фільмопоказом. Програмна концепція передбачає 13 годин фільмопоказу, 3 години - розважальних і музичних передач, 3 години 30 хвилин - програми іншого тематичного спрямування. У Film.u ... Читати далі »

Переглядів: 1517 | Додав: pasha-tv | Дата: 06.05.2015 | Коментарі (2)

Телеканал новин «24» запускає російськомовну звукову доріжку. Про це повідомляє прес-служба каналу.
 
З середини квітня глядачі, які дивляться канал «24» через супутник, матимуть можливість самостійно обирати мову перегляду. Те саме, залежно від вимог і потреб своєї аудиторії, зможуть робити оператори кабельних мереж.
 
Наразі над російськомовним ефіром телеканалу працює окрема новостворена редакція.
 
«Канал «24» одним з перших підтримав громадську ініціативу «Єдина Країна - Единая Страна». Ми добре розуміємо, наскільки важливо зараз об'єднати громадян і знівелювати кремлівську пропаганду, яка роками насаджувалася через російські телеканали. Якщо частині нашої аудиторії - зокрема, на півдні і сході - простіше сприймати інформацію російською, ми будемо говорити з ними однією мовою», - переконаний генеральний директор телеканалу новин «24» Роман Андрейко.
... Читати далі »

Переглядів: 1640 | Додав: pasha-tv | Дата: 03.04.2014 | Коментарі (0)

Сьогодні, 26 березня, відбувся брифінг Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, в якому взяли участь голова регуляторного органу Володимир Манжосов, заступник голови Лариса Мудрак, члени Національної ради Любов Бакаленко і Микола Фартушний.
 
Голова Національної ради Володимир Манжосов повідомив про ухвалу Окружного адміністративного суду міста Києва, винесену 25 березня, щодо тимчасового – на час розгляду справи – припинення трансляції чотирьох російських каналів у багатоканальних мережах на території України. Відтак, за його словами, провайдери програмної послуги мають керуватися офіційним рішенням, і віднині зобов’язані вимкнути «Первый канал. Всемирная сеть» (ОАО «Первый канал»), «РТР-Планета», «Российский Информационный Канал «Россия-24» (ВГТРК «Всероссийская государственная телевизионная и радиовещательная компания»), «НТВ-Мир» (ОАО «Тел ... Читати далі »

Переглядів: 1187 | Додав: pasha-tv | Дата: 03.04.2014 | Коментарі (0)

Українське іномовлення створюватимуть також на базі каналу «Банківське телебачення» (БТБ), який фінансується Національним банком України (НБУ). Про це на своїй сторінці у Facebook написала заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар.
 
За словами пані Сюмар, голова НБУ Степан Кубів не проти залучення каналу БТБ до створення українського іномовлення.
 
«Працюємо над концепцією українського іномовлення. Воно має стати альтернативою російській пропаганді, в першу чергу на російськомовному просторі СНД. Для цього треба конкурувати з російською пропагандистською машиною як на рівні змісту, так і на рівні картинки. Думаю, для цих безперечних українських державних інтересів могло б добре послужитися корупційне "дітище" Арбузова - канал БТБ. Степан Кубів не проти, приватних інтересів бути в комфортній телекартинці, на відміну від попередника, він не має. Так що шанси на "картинку" України на закордон є. Концепцію реформуван ... Читати далі »

Переглядів: 1099 | Додав: pasha-tv | Дата: 03.04.2014 | Коментарі (0)

В конце ноября 2013 года «Футбол» и «Футбол+» презентуют новое стратегическое позиционирование, брендинг и название. С января 2014 года изменятся условия дистрибуции каналов для кабельных и спутниковых операторов. 
Телеканалы спортивной группы медиа-холдинга «Медиа Группа Украина» поменяют название на «Футбол 1» и «Футбол 2». Каждый из каналов будет доступен в SD и HD версиях. Графическое оформление эфира будет единым, равнозначным будет и программирование телеканалов: матчи всех чемпионатов и посвященные им программы будут разделены в паритетном соотношении.

 «Мы завершаем создание единого и неделимого пакета футбольных каналов «Медиа Группа Украина», используя лучший мировой опыт спортивного телевидения. По примеру ТВ-грандов «Eurosport», «Sky Sports» и «Fox Soccer», - говорит директор телеканалов Александр Денисов. - Для удобства зрителей украинская Премьер-лига и ведущие зарубежные чемпионаты будут поровну поделены между «Футбол 1» ... Читати далі »
Переглядів: 1047 | Додав: pasha-tv | Дата: 20.11.2013 | Коментарі (0)

Крупнейшие украинские медиахолдинги решили объединить свои телеканалы в единый платный пакет, который будет подаваться со спутника в кодированном виде.

В пакете будет 20 каналов, а его стоимость составит 8 грн в месяц с абонента, заявил изданию "Капитал" представитель одной из телекоммуникационных компаний. Пакет объединит продукцию медиахолдингов "Украина" (Ринат Ахметов), StarlightMedia (Виктор Пинчук), Inter Media Group (Дмитрий Фирташ) и 1+1 Media (Игорь Коломойский). Представители этих компаний комментировать свою инициативу не спешат, передает Левый Берег.

Сейчас все общенациональные каналы четырех групп входят в универсальную программную услугу. Это означает, что ТВ-провайдеры по закону обязаны транслировать их. Абоненты смотрят такие каналы бесплатно, а провайдер не платит за трансляцию правообладателям. Как результат - телеканалам остается зарабатывать только на рекламе.

Пока что свой контент кабел ... Читати далі »
Переглядів: 776 | Додав: pasha-tv | Дата: 17.10.2013 | Коментарі (0)

Компания Sony Pictures Television Networks заявила о проведении ребрендинга своего развлекательного канала AXN Sci-Fi. Уже 13 апреля 2013 года вещатель намерен представить новое имя и новый облик данного телеканала.

Что касается названия канала, то его было решено переименовать в SONY SCI-FI. «Переименование телеканала AXN Sci-Fi в SONY SCI-FI стало последним шагом на пути к объединению всех телеканалов Sony Pictures Television Networks, представленных в России, под брендом Sony, который наша аудитория хорошо знает и любит, а также считает символом высокого качества в сфере развлекательного телевидения», — комментирует данное событие Сергей Плотников, генеральный директор Sony Pictures Television Networks в России.
 
Сообщается, что SONY SCI-FI продолжит вещание под слоганом «Другой взгляд на мир» и не поменяет своё программное наполнение и жанровую направленность. То есть он по-прежнему будет показывать контент для аудитории в воз ... Читати далі »
Переглядів: 904 | Додав: pasha-tv | Дата: 21.03.2013

Начало этого года стартовало с анонса новых моделей спутниковых ресиверов, причем лидерство в этих разработках занимает компания Broadcom, которая специализируется на выпуске системной логики для спутниковых ресиверов - процессоров и демодуляторов. Причем, если раньше она ориентировалась в основном на дорогие ресиверы класса Hi-End с операционной системой Linux, то сейчас ее разработки можно встретить и в аппаратах среднего ценового сегмента, например, новый процессор - BCM7358. Несомненный успех чипов Broadcom обеспечивает полная совместимость с использованием графической оболочки Enigma2 на основе линуксовой операционной системы, четкая картинка на каналах в стандартном разрешении и высокое быстродействие.

Конкурент Broadcom, компания STi ухудшила свою репутацию, когда начала выпускать процессоры из линейки STi7110-7111. Идя по пути удешевления, она до того урезала свою первоначальную разработку STi7105, что в результате стало хромать качество телеканало ... Читати далі »
Переглядів: 1036 | Додав: pasha-tv | Дата: 21.03.2013 | Коментарі (0)

1 2 3 ... 14 15 »
Форма входу
Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0