П`ятниця, 29.03.2024, 08:28
Вітаю Вас Гість

TV & SAT для ВАС

Меню сайту
Наше опитування
Якщо надаватимуться канали в HD – якості, Ви готові понести витрати на придбання HD – тюнера?
Всього відповідей: 75
Головна » 2014 » Квітень » 03

Телеканал новин «24» запускає російськомовну звукову доріжку. Про це повідомляє прес-служба каналу.
 
З середини квітня глядачі, які дивляться канал «24» через супутник, матимуть можливість самостійно обирати мову перегляду. Те саме, залежно від вимог і потреб своєї аудиторії, зможуть робити оператори кабельних мереж.
 
Наразі над російськомовним ефіром телеканалу працює окрема новостворена редакція.
 
«Канал «24» одним з перших підтримав громадську ініціативу «Єдина Країна - Единая Страна». Ми добре розуміємо, наскільки важливо зараз об'єднати громадян і знівелювати кремлівську пропаганду, яка роками насаджувалася через російські телеканали. Якщо частині нашої аудиторії - зокрема, на півдні і сході - простіше сприймати інформацію російською, ми будемо говорити з ними однією мовою», - переконаний генеральний директор телеканалу новин «24» Роман Андрейко.
... Читати далі »

Переглядів: 1634 | Додав: pasha-tv | Дата: 03.04.2014 | Коментарі (0)

Сьогодні, 26 березня, відбувся брифінг Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, в якому взяли участь голова регуляторного органу Володимир Манжосов, заступник голови Лариса Мудрак, члени Національної ради Любов Бакаленко і Микола Фартушний.
 
Голова Національної ради Володимир Манжосов повідомив про ухвалу Окружного адміністративного суду міста Києва, винесену 25 березня, щодо тимчасового – на час розгляду справи – припинення трансляції чотирьох російських каналів у багатоканальних мережах на території України. Відтак, за його словами, провайдери програмної послуги мають керуватися офіційним рішенням, і віднині зобов’язані вимкнути «Первый канал. Всемирная сеть» (ОАО «Первый канал»), «РТР-Планета», «Российский Информационный Канал «Россия-24» (ВГТРК «Всероссийская государственная телевизионная и радиовещательная компания»), «НТВ-Мир» (ОАО «Тел ... Читати далі »

Переглядів: 1183 | Додав: pasha-tv | Дата: 03.04.2014 | Коментарі (0)

Українське іномовлення створюватимуть також на базі каналу «Банківське телебачення» (БТБ), який фінансується Національним банком України (НБУ). Про це на своїй сторінці у Facebook написала заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар.
 
За словами пані Сюмар, голова НБУ Степан Кубів не проти залучення каналу БТБ до створення українського іномовлення.
 
«Працюємо над концепцією українського іномовлення. Воно має стати альтернативою російській пропаганді, в першу чергу на російськомовному просторі СНД. Для цього треба конкурувати з російською пропагандистською машиною як на рівні змісту, так і на рівні картинки. Думаю, для цих безперечних українських державних інтересів могло б добре послужитися корупційне "дітище" Арбузова - канал БТБ. Степан Кубів не проти, приватних інтересів бути в комфортній телекартинці, на відміну від попередника, він не має. Так що шанси на "картинку" України на закордон є. Концепцію реформуван ... Читати далі »

Переглядів: 1095 | Додав: pasha-tv | Дата: 03.04.2014 | Коментарі (0)

Форма входу
Календар новин
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0